zaterdag 16 mei 2015

Dichtbij Noordwijk - Aad van den Berg schoenen

DICHTBIJ NOORDWIJK ZH

Noordwijk - Aad van den Berg schoenen in Noordwijk heeft een zeer uitgebreide collectie merkschoenen in damesschoenen en herenschoenen, met bijpassende tassen en riemen van top niveau. Kom passen in één van hun winkels of bekijk de nieuwe zomer-collectie in hun webshop.

Damesschoenen

Ga deze zomer voor hip én comfortabel met de schoenen van Aad van den Berg. Instappers, sneakers, sandaaltjes, enkellaarsjes, pumps of slippers; voor elke gelegenheid én outfit heeft Aad van den Berg een bijpassende schoen. In de winkel vind je onder meer de volgende merken: Gabor, Donna Carolina, Kennel & schmenger, Lilian schoenen, Mauro Teci, Paul GreenSendra, en Unisa.

Herenschoenen

Ook voor de man heeft Van den Berg een uitgebreid aanbod aan diverse modellen: van enkellaarzen, gesp schoenen, instappers, klittenband schoenen en veterboots tot sandalen en pantoffels. Je gaat naar Aad van den Berg voor onder meer de volgende merken: Blackstone shoes, Floris van Bommel, Giorgio 1958, Greve, Magnanni, Gino-B metro-sneakers, Rehab footwear, Santoni, Van Bommel en Van Lier.

Webshop

Aad van den Berg heeft een uitgebreide webshop. Naast de nieuwe collectie dames- en herenschoenen vind je hier diverse top merkartikelen tegen gereduceerde prijzen. Ruime keuze in afgeprijsde damesschoenen en herenschoenen, pumps, boots, laarzen, tassen en riemen in hun sale afdeling met korting. Bij Aad van den Berg is online winkelen net zo betrouwbaar en veilig als bij hen in de winkel. Verzending is gratis boven de € 50,-.
Tot ziens in één van hun winkels en veel plezier op de webshop.

Aad van den Berg Modeschoenen
Hoofdstraat 86 en 50
Noordwijk aan Zee
Tel. 071-361 27 05
www.aadvandenberg.nl 

Gezien in Dichtbij
Dichtbij Aad van den Berg schoenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten