zondag 31 mei 2015

Tekst Damesschoenen bij Aad van den Berg schoenen Noordwijk

Hallo schoenen liefhebbers,

leuk om weer eens door de teksten van de webshop te bladeren. Dan zie je altijd dat er weer teksten verbeterd kunnen worden. Zo heb ik nu de tekst van de damesschoenen afdeling vernieuwd. wat vind je ervan?

Maarten van den Berg




Welkom op de afdeling damesschoenen van Aad van den Berg Schoenen

Winkels Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk

Aad van den Berg Modeschoenen heeft twee mooie schoenenwinkels in het toeristische hart van Noordwijk aan zee gelegen in de Bollenstreek. Dichtbij bij Leiden en Den Haag en een uitgebreide webshop www.aadvandenberg.nl in de online Shop vind je overzichtelijk het totaal aanbod van de twee winkels bijelkaar en kan je eenvoudig je eigen selectie maken. Zoek je een bepaald merk, model, kleur of maat, met de filters vind je het gemakkelijk. Van Lilian schoenen tot Unsia of van Sendra tot Mjus, van Gabor tot Paul Green of van Cruyff classics tot Converse of van Tommy Hilfiger tot Blackstone shoes. Van veterschoenen tot laarzen, van pumps tot slippers. Van zwart tot wit of blauw tot bruin of op thema Art, beach, city, ItaliĆ«-Spanje-Portugal, opruiming, sneakers, uitgaan, verzorging, winter

Bijpassende tassen, riemen en accessoires

Je schoenen outfit maak je pas echt compleet met de juiste bijpassende tas of riem. Kijk op de afdeling tassen en de afdeling riemen

Schoenen verzorging en onderhoud van Collonil

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je aankopen van schoenen, pumps of laarzen, daarom is verzorging van jouw schoenen van groot belang. Daarom adviseren wij de verzorgingsprodukten van Collonil. Bescherm en verzorg jouw schoenen en ze blijven mooier en gaan langer mee. Maak je keuze op onze afdeling verzorgingsprodukten.

Aad van den Berg schoenen sale afdeling

Ben je op zoek naar merkschoenen tegen een aantrekkelijke prijs, met korting? Merken voor minder. Kijk dan in onze sale afdeling waar we diverse top merken met korting verkopen. Deze aanbiedingen zijn alleen online te bestellen. In onze winkels hebben we alleen tijdens de reguliere opruimingsperioden schoenen, tassen en riemen met korting.
Wij wensen je veel plezier op onze damesschoenen afdeling van Aad van den Berg schoenen
Heb je nog vragen? Wij helpen je graag klik hier voor contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten