dinsdag 29 januari 2013

Mano Macchiato bij Aad van den Berg schoenen

Mano Macchiato the art of Shoe bij Aad van den Berg Modeschoenen


Meester schoen finishers Mano Macchiato bij Aad van den Berg schoenen in Noordwijk en Rijswijk.




Noordwijk 7 oktober 2012 en Rijswijk 9 september 2012 hebben de meester schoen finishers van Mano Macchiato een demonstratie gegeven van het met de hand finishen van schoenen naar eigen ontwerp of op ontwerp van de klant. Pim en Dirk Verest delen samen met ons de passie voor schoenen en lieten zien hoe schoenen met de hand gefinishte werden.


Mano Macchiato the art of Shoe


MM staat voor een gelimiteerde lijn handgemaakte kalfslederenschoenen en accessoires, handgefinished in het eigen atelier. Door gebruik van een eigen inkt recept zijn vrijwel alle kleuren, kleurcombinaties en motieven mogelijk.
Het resultaat, ambachtelijk vervaardigde kalfslederen herenschoenen en accessoires met een unieke finish naar uw wens. Ervaar "the art of Shoe" door samen met ons een eigen unieke finish te creƫren of kies uit de reeds vervaardigde finishes. Op zondag 7 oktober 2012 waren de mannen van Mano Macchiato in Noordwijk en op zondag 9 september in onze winkel in Rijswijk. U Kon dit ambachtelijk werk met eigen ogen aanschouwen. Dit bedoelen we met passie voor schoenen.


De Verest en Van den Berg family

De Verest familie is al meer dan 150 jaar actief in de schoenen. Dit sluit aan bij de Van den Berg familie die ruim 110 jaar in het schoenenvak werkzaam is. Beide families met een gedreven passie voor schoenen. Pim Verest het jongste lid van de familie was op zoek naar een nieuwe manier om zichzelf en de Trend Shoes schoenenwinkel te onderscheiden. Volledig handgemaakte afwerking (inkleuring van het leer) in zijn eigen atelier was het antwoord. De eerste in de detailhandel. Pim lanceert Mano Macchiato.



Het eerste event in Nederland van Pim en Dirk van Mano Macchiato vond plaats bij Aad van den Berg modeschoenen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten